#MittUnderbaraGrannskapFototävling för Grannskapet

Måndag 14 november - söndag 20 november 2022

Det finns en magisk skönhet i alla Sveriges grannskap. Nextdoor uppmanar alla grannar att ta ett foto, dela det på Nextdoor och visa varför just ditt grannskap är underbart med hashtaggen #MittUnderbaraGrannskap för en chans att vinna! Tävlingen är nu öppen!

Vinn fantastiska priser värda mer än 5000 kr!

Samarbetspartner

I år samarbetar Nextdoor med Popsa, den prisbelönta appen som gör det enkelt och smidigt att skriva ut dina fotominnen, alla kan göra det! 

Information om Stora priset

Vinnaren av fototävlingen #MittUnderbaraGrannskap får Airbnb-kuponger till ett värde av 5000 kr – perfekt för att utforska ett nytt grannskap – samt Popsa-kuponger till ett värde av 500 kr som kan användas för att skapa en personlig fotobok full av favoritbilder. 

Alla priser delas ut i samarbete med Popsa.

Hur deltar man?

Det är enkelt! Gå ut i grannskapet och ta en bild som exemplifierar varför ditt grannskap är underbart och tagga den med #MittUnderbaraGrannskap på Nextdoor. 

Observera att du måste ha ett Nextdoor-konto för att kunna delta i tävlingen. Registrera dig här om du inte redan har ett konto.

3

1

2

Ta ett foto med din telefon, digitalkamera eller filmkamera

Lägg upp fotot på Nextdoor med taggen #MittUnderbaraGrannskap

Dela ditt inlägg

Inkludera en kort sammanfattning i ditt inlägg som berättar historien bakom ditt foto och vad som gör ditt grannskap underbart. Både fotots kvalitet och din berättelse kommer att bedömas! Ställ in målgruppen på ”vem som helst” så att inlägget når fler grannar.


Dela ditt inlägg med grannar, vänner och familj för att få så många reaktioner och kommentarer som möjligt!

Alla är välkomna att ta ett foto som visar varför ditt grannskap är underbart med taggen #MittUnderbaraGrannskap på Nextdoor.

Fototävlingen #MittUnderbaraGrannskap anordnas i samarbete med Popsa, den prisbelönta appen som förvandlar digitala stunder till något vackert och varaktigt – på nolltid.

Dina minnen är i goda händer.

Hur fungerar tävlingen?

1

2

3

Submit entries

Juryn utser finalister 

Grannarnas favorit: Vinnaren röstas fram

Tävlingen är öppen från måndagen den 14 november till och med söndagen den 20 november. 

Skicka in ditt bidrag genom att publicera ditt foto på Nextdoor och tagga det med #MittUnderbaraGrannskap


Den communityintresserade och fotoälskande juryn granskar alla bidrag som kommer in och väljer ut de fyra bästa.

När finalisterna har utsetts kan grannarna rösta på deras favoritfoto på Nextdoor.

Vi utser en vinnare och delar dessutom ut en skräddarsydd grannskapskalender från tävlingen runt om i världen till de tio bästa kandidaterna på juryns lista.

Meet the Judges

Maral Kalajian

Nikki Lambert

CMO på Popsa


Over the course of her career, Nikki has worked with some really exciting brands, including Virgin and Spotify, in roles which have taken her all over the world. In her current role, Nikki leads marketing and creative for Popsa, the award-winning photo app. She is married to a professional photographer and has lived in Islington, North London, for 6 years. Her favourite things to do there include the DeBeauvoir Deli for outstanding coffee and baked goods or a stroll down the canal.

Nordenchef på Nextdoor


Maral Kalajian är baserad i Stockholm och är Nordenchef på Nextdoor. 

Maral är en iphone-fotograf och älskar att ta bilder av naturen. Hennes favoritplats i sin närhet är ett litet bageri i Sundbyberg. Under sina tid på Nextdoor har hon träffat många grannar som verkligen tycker om sina grannskap. Svenskarna är samhällsorienterade! 

Vanliga frågor

Kan vem som helst delta?

Alla är välkomna att delta! Vi vill veta varför ditt grannskap är underbart!. Registrera dig på Nextdoor och delta genom att lägga upp ditt foto med taggen #MittUnderbaraGrannskap

Hur väljs vinnaren ut?

Bedömningen kommer att genomföras i två steg. Det första steget består av en panel med juryn som bedömer alla bidrag och därefter utser de fyra bästa bidragen. I nästa steg får grannarna på Nextdoor rösta på sitt favoritfoto. Fotot med flest röster vinner!

När presenteras vinnaren?

Vinnarna kommer att tillkännages tisdagen den 29 november 2022.

Kan jag skicka in ett foto från en annan årstid?

Ja, det går bra, men vi vill gärna att du går ut i grannskapet och tar ett foto som är aktuellt.

Låt oss lyfta fram det vackra i ditt grannskap