Gouden Buurt Award 2020

Ben jij trots op je buurt? Nomineer jouw buurt dan voor de Gouden Buurt Award 2020 door de vragenlijst in te vullen.  Dit duurt ongeveer 5 minuten. 
Samen met de onderzoekers van Talentenlab doet Nextdoor onderzoek naar de leefbaarheid in buurten door heel Nederland. Op basis van de uitkomsten wordt er per provincie één buurt genomineerd. Deze buurt maakt kans om op 26 september, tijdens Burendag, in het zonnetje gezet te worden en de Gouden Buurt Award 2020 in ontvangst te nemen.  

Nomineer jouw buurt

De nominaties zijn gesloten. Iedereen bedankt voor het meedoen. Op 26 september maken we de Gouden Buurt van Nederland bekend!

Over de Gouden Buurt Award 2020

Via Nextdoor kun je op een betrouwbare manier je buren leren kennen en informatie, spullen en diensten met elkaar delen. We geloven erin dat wanneer buren samenkomen en met elkaar in gesprek gaan er sterke buurten ontstaan. Juist tijdens de coronapandemie zien we hoe buren voor elkaar klaarstaan, hartverwarmende hulpacties initiëren en de buurt het sociale vangnet wordt. 


Samen met de onderzoekers van Talentenlab heeft Nextdoor een vragenlijst opgesteld over de onderstaande thema's. Hiermee kunnen we de leefbaarheid in buurten door heel Nederland onderzoeken en de Gouden Buurt Award 2020 uitreiken.(Groen) voorzieningen

Samenwerking

Onderling vertrouwen

Sociaal contact

Veiligheid

Persvraag? Stuur ons een mail!

Gemaakt door je buren in Amsterdam en San Francisco.

© Nextdoor 2020