#HouVanJeBuurtFoto Competitie

Maandag 14 November- Vrijdag 23 November  2022

Elke buurt in Nederland heeft mooie verborgen plekjes. Nextdoor nodigt alle buren uit om een foto te maken, deze te delen op Nextdoor met de tag #HouVanJeBuurt voor een kans om te winnen! De inzendingen zijn nu open!

Meer dan € 500 aan fantastische prijzen te winnen!

Met dank aan

Dit jaar werkt Nextdoor samen met Popsa, de bekroonde app die het afdrukken van herinneringen voor iedereen makkelijk en toegankelijk maakt. 

Wat is de hoofdprijs?

De winnaar van de fotowedstrijd #HouVanJeBuurt wint Airbnb-vouchers ter waarde van € 500, het perfecte cadeau om een nieuwe buurt te ontdekken en ook een Popsa-voucher van € 50 om een persoonlijk fotoboek aan te maken. 

Alle prijzen worden beschikbaar gesteld door Popsa.


Wil je deelnemen?

Het is eenvoudig! Ga op pad in je buurt en maak een foto met de tag #HouVanJeBuurt 

Opmerking: je hebt een Nextdoor-account nodig om aan deze wedstrijd te kunnen deelnemen. 

Meld je hier aan als je nog geen account hebt

3

1

2

Maak een foto met je telefoon, digitale camera of filmcamera

Plaats de foto op Nextdoor met de tag #HouVanJeBuurt

Deel je bericht

Voeg een korte samenvatting over het verhaal achter je foto aan je bericht toe en waarom je van je buurt houdt. De kwaliteit van de foto en het verhaal worden beoordeeld! Stel de doelgroep in op 'iedereen' zodat je bericht zichtbaar is voor al je buren.

Deel je bericht met je buren, vrienden en familie om zoveel mogelijk reacties en opmerkingen te ontvangen!

Iedereen is uitgenodigd om een foto te maken en met de tag #HouVanJeBuurt te tonen waarom je van je buurt houdt op Nextdoor

De fotowedstrijd #HouVanJeBuurt loopt in samenwerking met Popsa, de bekroonde app die digitale herinneringen razendsnel transformeert in iets moois en blijvends.

Je herinneringen zijn in goede handen.


Wat houdt de wedstrijd in?

1

2

3

Inzendingen indienen

De jury stelt een shortlist samen 

 De favorieten van alle buren: de winnaarselectie

Inzendingen kunnen worden ingediend vanaf woensdag 9 november tot en met zondag 20 november. 


 Dien je inzending in door je foto op Nextdoor te plaatsen met de tag #HouVanJeBuurt

De jury, met een voorliefde voor fotografie, zal alle inzendingen doornemen en een shortlist van de top vier samenstellen.

Uit de shortlist kunnen buren dan stemmen op hun favoriete foto op Nextdoor.

Naast de winnaar van de hoofdprijs winnen de 10 favoriete inzendingen een gepersonaliseerde buurtkalender.


Maak kennis met de jury

Nikki Lambert

Michel Visser

Anne Harbers

CMO bij Popsa


Gedurende haar carrière heeft Nikki in functies die haar over de hele wereld hebben gevoerd, samengewerkt met een aantal geweldige merken, waaronder Virgin en Spotify. In haar huidige functie is Nikki verantwoordelijk voor de marketing en creatieve aspecten van Popsa, de bekroonde foto-app. Ze is getrouwd met een professionele fotograaf en woont sinds 6 jaar in Islington, Noord-London. Haar favoriete bezigheden zijn een bezoekje aan de DeBeauvoir Deli voor voortreffelijke koffie en gebak of een wandeling langs het kanaal.


Head of Community Nextdoor Nederland


Over de afgelopen jaren heeft Michel zich ingezet voor Nextdoor om buren met elkaar te verbinden en te bouwen aan sterke buurten. Met campagnes als de Gouden Buur Awards en de Week van de Buurttafel is hij als geen ander op de hoogte van wat er speelt in buurten door het hele land en op welke manier buren samenkomen. Zijn favoriete plekje om buren te ontmoeten is zijn lokale koffie cafeetje Mi Casa Su Casa. 

Fotograaf voor Nextdoor NederlandBekijk haar Instagram

Inspiratie?

#HouVanJeBuurt

Amanda

Maite 

Deze foto is genomen bij zonsopgang en belichaamt waar het in mijn buurt om draait: strand, zon en branding. Het is mijn favoriete plek om stil te zijn, na te denken over het leven, de dag te zien aanbreken, ontzag te hebben voor woeste zee...

Gedurende mijn 7 jaar hier in de buurt ben ik dit soort taferelen vaak tegengekomen. Mamas, opa's, oma's... dezelfde mooie vintage en toch warme huiselijke sfeer die ik zo heerlijk vind in deze buurt.

Veelgestelde vragen

Kan iedereen deelnemen?

Iedereen wordt uitgenodigd om deel te nemen! We willen graag weten waarom jij van je buurt houdt met de tag #HouVanJeBuurt bent. Sluit je aan bij Nextdoor en post je foto met de hashtag #HouVanJeBuurt.


Hoe wordt de winnaar geselecteerd?

De juryleden hebben twee selectierondes voorzien. De eerste ronde wordt verzorgd door een panel van gekwalificeerde juryleden die elke inzending zullen beoordelen en een shortlist van de vier beste inzendingen zullen samenstellen. In de laatste juryronde kunnen de Nextdoor-buren op hun favoriete foto stemmen. De inzending met de meeste stemmen wordt tot winnaar uitgeroepen!


Wanneer wordt de winnaar bekendgemaakt?

De winnaars worden bekendgemaakt op dinsdag 29 november 2022.


Mag ik een foto van een ander seizoen indienen?

Ja, hoewel we het leuk zouden vinden als je een actuele foto in je buurt zou maken.


Meer weten? Raadpleeg hier de wedstrijdregels

Laten we de mooie plekjes van je buurt vastleggen

Gemaakt door je buren in Nederland. 

© Nextdoor 2022